Home

OA-Newsflash

Onder Andere(n) fuift erop los!

Al lang werd er naar gevraagd, maar hier is uiteindelijk de bevestiging.

De Fenix te Ieper zal op 15 november 2014 the place to be zijn want Onder Andere(n) geeft opnieuw een fuif.
Deze keer in een nieuw kleedje, een nieuw concept, maar zeker niet slechter dan de vorige edities.

We geven jong talent de kans om hun muzikale talenten te tonen op de fuif: DJ Experidance en DJ Waele. Terwijl je geniet van hun muzikale kunsten kan je uiteraard dansen op de dansvloer of eventjes tot rust komen in de lounge.

Zoals elke keer zijn we nu ook op zoek naar shifters/vrijwilligers om op de avond zelf te helpen bij de vestiaire, inkom/kassa, opbouw en afbraak. Ben je hierin geïnteresseerd? Laat zeker iets weten op info@onderanderen.be.

EEN SHIFT DRAAIEN = GRATIS INKOM + 2 DRANKBONNETJES

Wat? Holebifuif Onder Andere(n)

Waar? Fenix Ieper ( Leopold III laan 16, 8900 Ieper)

Hoe laat? 22h - 5h

Kaarten? €6 VVK - €8 ADD
See u all there!

Onder Andere(n) | Holebi-jongeren Westhoek

Een dynamische jongerengroep voor en door homo, lesbische en bi-jongeren uit de Westhoek.

 
Wie zijn we?

Onder Andere(n) is een jongerengroep voor en door homo's, lesbiennes en bi's -holebi's dus- die jonger zijn dan 26. Voor jongens die op jongens vallen, meisjes die op meisjes verliefd worden of op allebei. We zijn een eigenzinnige en dynamische groep jongeren, waarin íedereen mag komen en gaan wanneer ze dat zelf willen. Naast enkele vaste kernleden die zorgen voor de organisatie en het verloop van de activiteiten, zie je veel wisselende gezichten.

Iedereen is welkom; als je het nu moeilijk hebt met je geaardheid. Je twijfelt nog of je durft er niet voor uit te komen uit vrees voor de reactie van anderen? Of je wil het net aan iedereen vertellen? Het maakt niet uit! Want als je denkt dat jij de enige bent, dan heb je het zeker mis. Zowat één op tien jongeren is holebi!

Lees meer...
 
Nieuw bij OA?

Misschien wil je wel eens langskomen naar een activiteit van Onder Andere(n)? Of misschien zit je nog met enkele vragen en weet je niet precies wat er allemaal te beleven valt bij Onder Andere(n)? Geen probleem, want er zijn verschillende manieren om Onder Andere(n) te leren kennen.


Activiteiten

De leukste en meest directe manier om ons te leren kennen is gewoon eens langskomen op een van onze activiteiten.  Elke maand doen we gemiddeld één à twee activiteiten. Welke activiteiten er gepland staan vind je terug op de kalender op website.

Lees meer...
 
RocketTheme Joomla Templates
Copyright © 2016 OA-Website. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.